16 C
Lloret de Mar
L'autopista C-32 (diari Ara).

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

L'autopista C-32 (diari Ara).

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret (Junts, ERC i no adscrits) avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32. En concret, són les propostes 1 i 2, que -segons fonts municipals- són les que presenten un menor impacte ambiental i redueixen, alhora, el temps de desplaçaments.

La decisió es fonamenta en l’informe dels serveis tècnics municipals. Un altre dels aspectes positius és que les propostes 1 i 2 garanteixen la supressió de barreres limitadores de la mobilitat com la GI-682 al seu pas per Lloret de Mar i Blanes. A més, també es donen més alternatives de comunicació amb els municipis de Tordera, Vidreres i Tossa de Mar i garanteix absorbir futurs i previsibles increments de trànsit.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que “és un estudi tècnic i nosaltres, políticament, sempre hem dit que Lloret necessita un accés directe a una via ràpida”.

Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret
Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret.

L’estudi que Territori ha sotmès a informació pública contempla quatre propostes, dues més en que l’anterior procés d’informació públic i incorpora l’alternativa 0, que implicaria no fer el projecte

Des de Lloret –que ha presentat al·legacions- s’ha considerat que les opcions 3 i 4 resulten “contradictòries” amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i el Pla d’Ordenació Urbana de Lloret. I és que aquestes opcions preveuen desdoblar la GI-682 “empitjorant l’efecte de barrera”, així com les emissions en l’àmbit urbà i residencial.

Des del govern municipal han recordat que, el passat mes de desembre del 2015, es va acordar per majoria que l’anomenada “Ronda de la Costa Brava Sud” és una “infraestructura estratègica irrenunciable pel futur de Lloret de Mar”.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.