Dimarts, 24 novembre 2020
5.8 C
Lloret de Mar
L'autopista C-32 (diari Ara).

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

L'autopista C-32 (diari Ara).

Darreres Notícies

Resignació per les restriccions, però ganes de tornar a obrir per part de la restauració

El representant del sector assenyala que és "un petit pas", però "ni molt menys hi ha satisfacció absoluta".

Dulsat: “Cal fer les coses al màxim de bé per evitar un pas enrere en la lluita contra la Covid-19”

En el primer dia de desescalada, l'alcalde remarca que cal que tothom actuï correctament a títol particular, perquè la responsabilitat individual té conseqüències col·lectives.

Els clubs i entitats esportives tornen aquest dilluns als entrenaments

Les instal·lacions esportives a l'aire lliure tenen un aforament màxim del 50%, mentre que les d'interior tenen un 30%.

S’allarga la recollida d’aliments a Lloret fins a Nadal

A més, l'Ajuntament i Càritas també han decidit ampliar els punts de recollida: a banda del CDA, també es poden deixar productes a l'església i a la Policia Local.

Esgotades les 6.000 targetes de la campanya ‘Compra a Lloret’

Els diners de les targetes es poden gastar en diversos comerços i locals de restauració de Lloret fins al 15 de gener.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret (Junts, ERC i no adscrits) avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32. En concret, són les propostes 1 i 2, que -segons fonts municipals- són les que presenten un menor impacte ambiental i redueixen, alhora, el temps de desplaçaments.

La decisió es fonamenta en l’informe dels serveis tècnics municipals. Un altre dels aspectes positius és que les propostes 1 i 2 garanteixen la supressió de barreres limitadores de la mobilitat com la GI-682 al seu pas per Lloret de Mar i Blanes. A més, també es donen més alternatives de comunicació amb els municipis de Tordera, Vidreres i Tossa de Mar i garanteix absorbir futurs i previsibles increments de trànsit.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que “és un estudi tècnic i nosaltres, políticament, sempre hem dit que Lloret necessita un accés directe a una via ràpida”.

Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret
Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret.

L’estudi que Territori ha sotmès a informació pública contempla quatre propostes, dues més en que l’anterior procés d’informació públic i incorpora l’alternativa 0, que implicaria no fer el projecte

Des de Lloret –que ha presentat al·legacions- s’ha considerat que les opcions 3 i 4 resulten “contradictòries” amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i el Pla d’Ordenació Urbana de Lloret. I és que aquestes opcions preveuen desdoblar la GI-682 “empitjorant l’efecte de barrera”, així com les emissions en l’àmbit urbà i residencial.

Des del govern municipal han recordat que, el passat mes de desembre del 2015, es va acordar per majoria que l’anomenada “Ronda de la Costa Brava Sud” és una “infraestructura estratègica irrenunciable pel futur de Lloret de Mar”.

SEGUEIX-NOS

5,200SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,061FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

La Policia de Lloret investiga l’actuació d’uns agents durant la detenció d’un lladre

Els fets van tenir lloc cap a les set del vespre de diumenge arran d'un furt en un supermercat del carrer de Joan Baptista Llambert.

Dos detinguts per cultivar marihuana en una masia de Lloret de Mar

Els mossos han comissat 932 plantes i 1.040 esqueixos repartits en diverses estances de la casa.

La policia local de Llagostera deté quatre lladres que fugien des de Lloret de Mar

Després de rebre l'alerta, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, els agents van poder aturar la fugida en cotxe i detenir tots els seus ocupants. Va passar diumenge, pels voltants de les quatre de la tarda.