34.4 C
Lloret de Mar
L'autopista C-32 (diari Ara).

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

L'autopista C-32 (diari Ara).

Darreres Notícies

L’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret (Junts, ERC i no adscrits) avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32. En concret, són les propostes 1 i 2, que -segons fonts municipals- són les que presenten un menor impacte ambiental i redueixen, alhora, el temps de desplaçaments.

La decisió es fonamenta en l’informe dels serveis tècnics municipals. Un altre dels aspectes positius és que les propostes 1 i 2 garanteixen la supressió de barreres limitadores de la mobilitat com la GI-682 al seu pas per Lloret de Mar i Blanes. A més, també es donen més alternatives de comunicació amb els municipis de Tordera, Vidreres i Tossa de Mar i garanteix absorbir futurs i previsibles increments de trànsit.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que “és un estudi tècnic i nosaltres, políticament, sempre hem dit que Lloret necessita un accés directe a una via ràpida”.

Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret
Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret.

L’estudi que Territori ha sotmès a informació pública contempla quatre propostes, dues més en que l’anterior procés d’informació públic i incorpora l’alternativa 0, que implicaria no fer el projecte

Des de Lloret –que ha presentat al·legacions- s’ha considerat que les opcions 3 i 4 resulten “contradictòries” amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i el Pla d’Ordenació Urbana de Lloret. I és que aquestes opcions preveuen desdoblar la GI-682 “empitjorant l’efecte de barrera”, així com les emissions en l’àmbit urbà i residencial.

Des del govern municipal han recordat que, el passat mes de desembre del 2015, es va acordar per majoria que l’anomenada “Ronda de la Costa Brava Sud” és una “infraestructura estratègica irrenunciable pel futur de Lloret de Mar”.

spot_img

El + Vist