10.2 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar compta amb 16 establiments, sobretot hotels, que promouen la dieta mediterrània

Aquest dilluns, l'Agència de Salut Pública de Catalunya els ha atorgat els distintius AMED, en el marc de l'aposta de Lloret per oferir una gastronomia de qualitat.

Darreres Notícies

Un total de 16 establiments de Lloret de Mar -14 hotels i 2 restaurants- tenen el certificat AMED. És una acreditació que atorga l’Agència de Salut Pública de Catalunya als establiments que promouen la dieta mediterrània.

L’alcalde, Jaume Dulsat, assegura que és molt positiu per a la destinació, sobretot tenint en compte que els establiments hotelers acreditats representen 10.000 places, més d’una tercera part de l’oferta que hi ha a Lloret de Mar.

Acte de presentació dels distintius AMED a Lloret (NRLL)

Amb 16 establiments que tenen el distintiu de dieta mediterrània, Lloret de Mar es converteix en el primer municipi de les comarques de Girona amb més restaurants acreditats. A Catalunya és el quart i aviat podria ser el tercer, ja que hi ha uns quants restaurants més en procés d’acreditació.

Presentació dels distintius AMED (Gremi d’Hotelers)

El distintiu AMED acredita que els establiments aposten per una alimentació saludable, amb més presència de producte fresc, com fruita i verdura, oli d’oliva o aliments amb fibra. El cap de cuina de l’hotel Evenia, Carles Fàbregas, assenyala, també, que s’aposta per productes de proximitat.

Jordi Garriga, del restaurant Mas Romeu, remarca que la dieta mediterrània és la més saludable.

La cap del Servei de Promoció de la Salut a Girona, Lluïsa Mas, remarca la bona feina que s’està fent des de Lloret de Mar.

 

spot_img

El + Vist