24.7 C
Lloret de Mar
L'aparell DEA, al passeig Ferran Agulló, a tocar de la platja de Fenals.

Lloret de Mar compta amb dos desfibril·ladors nous

Estan ubicats a l’exterior del pavelló municipal d’esports del Molí i al passeig Ferran Agulló de Fenals, a més de renovar 9 aparells mòbils dels vehicles policials.

L'aparell DEA, al passeig Ferran Agulló, a tocar de la platja de Fenals.

Darreres Notícies

Lloret de Mar compta amb dos desfibril·ladors nous. Un s’ha ubicat a l’exterior del pavelló municipal d’esports del Molí i l’altre, al passeig Ferran Agulló de Fenals. A més, aquests dies s’han renovat 9 aparells mòbils que hi ha als vehicles de la Policia Local i Protecció Civil.

Segons fonts municipals, fa uns dies la Policia Local va poder estabilitzar una persona que havia patit una aturada cardiorespiratòria a casa seva. I van fer servir el desfibril·lador que duen al cotxe. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, assenyala que “són aparells importants perquè poden salvar vides, quan algú pateix un atac de cor, se’l pot remuntar, i a més són fàcils de fer servir”.

DEA 2
Els aparells DEA mòbils, en dos vehicles policials.

Amb aquests nous aparells distribuïts per tot el municipi, Lloret compta amb 15 desfibril·ladors a la via pública, i 19 de mòbils per a la policia local, protecció civil i el vehicle de platges.

A més, durant la temporada d’estiu, es disposa de 6 aparells mòbils més, ubicats als mòduls dels socorristes de les platges. Les ubicacions es poden consultar a través de l’app Lloret Smart.

DEA MAPA
Mapa de Lloret amb la ubicació de tots els aparells desfibril·ladors.

Recordem que són aparells molt fàcils d’utilitzar per part dels ciutadans i que estan pensats per salvar la vida a algú que pateix un atac de cor.

spot_img

El + Vist