18.1 C
Lloret de Mar
Un gos en una habitació d'hotel (Vall de Núria)

Lloret de Mar es declara destinació ‘Pet Friendly’

El ple ha aprovat per unanimitat una moció de Cs en aquesta línia, ja que la formació considera que serà positiu per al sector turístic.

Un gos en una habitació d'hotel (Vall de Núria)

Darreres Notícies

El ple declara Lloret de Mar ‘Pet Friendly’. Així doncs, el municipi remarca que és una destinació oberta a les mascotes.

La proposta l’ha fet arribar al ple Cs a través d’una moció aprovada per unanimitat, en què es demana la creació d’una guia amb els establiments que accepten gossos i que aquesta llista es difongui a través del web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Per a Cs, tenir aquesta marca és positiu per al turisme, que cada cop aposta més per viatjar amb la mascota. Per això la moció també posa en relleu la necessitat de posar en coneixement dels sectors econòmics del municipi, com els hotelers, els càmpings, la restauració o el comerç, la intenció de convertir Lloret en un municipi ‘Pet Friendly’.

A més a més, el ple s’ha compromès a instar les administracions supramunicipals a establir incentius perquè els establiments comercials i d’hostaleria permetin l’accés dels animals de companyia.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, ha explicat que Lloret Turisme ja treballa per poder filtrar les cerques d’allotjament a la destinació perquè marqui quins establiments accepten mascotes. En aquest sentit, ha remarcat que una quarta part dels hotels de la vila accepten animals.

spot_img

El + Vist