29.6 C
Lloret de Mar
Treballadors i voluntaris del FITAG

Lloret de Mar és, un any més, una de les seus del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

Divendres arriba a la vila l'espectacle 'Castañuela 70+50' i, a més, la companyia lloretenca Corset Teatre hi participarà amb l’obra 'Ese silencio incómodo'.

Treballadors i voluntaris del FITAG

Darreres Notícies

Avui es dona el tret de sortida del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, i, un any més, Lloret de Mar és una de les seus. A més a més, la companyia lloretenca Corset Teatre hi participarà amb l’obra Ese silencio incómodo.

Fins dissabte, una quarantena d’espectacles d’estils ben variat i amb companyies d’arreu del món ompliran els teatres de les comarques gironines en la 19a edició del festival.

Una escena de l’obra ‘Castañuela 70 + 50’ (Puntido Teatro)

En el cas del Teatre de Lloret, l’obra arriba divendres, a les nou de la nit. El director del festival, Martí Peraferrer, explica que han escollit una comèdia en forma de musical titulada Castañuela 70 + 50, de la companyia navarresa Puntido Teatro. L’espectacle servirà per parodiar l’Espanya de finals de la Dictadura.

 

Corset Teatre

Un dia després, dissabte, l’Associació Cultural Muekka de Lloret de Mar, a través de la seva companyia Corset Teatre, tornarà a participar en el festival. Interpretarà l’obra Ese silencio incómodo, al pati de les Magnòlies de Girona, també a les nou de la nit. El regidor del Teatre, Albert Robert, està molt satisfet de la presència de Lloret, un any més, en el FITAG.

Com a novetat principal d’aquesta 19a edició, Martí Peraferrer explica que han volgut apostar per donar un pes important a l’anomenat teatre-dansa.

L’any passat, el FITAG va reunir més de 13.000 espectadors en les diferents localitats que van formar part del programa. Peraferrer, però, vol deixar de banda la quantitat d’espectadors i vol centrar-se en la qualitat del festival.

En aquesta edició, a banda de Girona, hi ha nou municipis que acolliran espectacles. Són Lloret, Campdevànol, Maçanet de la Selva, Sant Jordi Desvalls, Palamós, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Llançà i Vidreres.

spot_img

El + Vist