Dimecres, 27 gener 2021
11.3 C
Lloret de Mar
La representant de la Caixa, ahir a l'Ajuntament, amb Jaume Dulsat i Mònica Cunill

Lloret de Mar prepara un centre de dia per a persones sense sostre de cara al 2016

Es calcula que n’hi ha una vuitantena a la vila, que o bé viuen al carrer o a dins d’un habitatge però en condicions "inadequades".

La representant de la Caixa, ahir a l'Ajuntament, amb Jaume Dulsat i Mònica Cunill

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

La Caixa va entregar ahir a l’Ajuntament un donatiu d’una mica més de 1.000 euros. Són per al futur centre de dia de transeünts, que donarà servei i acollida a persones sense sostre de la vila. Es calcula que n’hi ha una vuitantena a Lloret, que o bé viuen al carrer o a dins d’un habitatge però en condicions “inadequades”.

La regidora de Benestar i Família, Mònica Cunill, subratlla que l’anomenat “centre de dia per a transeünts ha de d’oferir un espai de trobada a qui viu el carrer i no té els serveis bàsics, però sobretot se’ls vol atendre i poder així establir un procés de millora i canvi”.

L’Ajuntament ha rebut el donatiu de la Caixa, que permetrà dotar d’electrodomèstics el futur centre de dia. Aquests diners seran per comprar un rentavaixelles, una rentadora de roba, l’assecadora i una cafetera.

La previsió amb què treballa el consistori és poder obrir aquest espai a principis del 2016. No només proporcionarà sostre i aliments bàsics als usuaris, també “es podran dutxar, rentar roba, etc”. 

L’Ajuntament destaca que des d’aquest centre -que funcionarà de dia, com el nom indica- els serveis socials podran fer un seguiment de cada usuari i atendre millor les seves necessitats.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.