10.1 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar prepara un centre de dia per a persones sense sostre de cara al 2016

Es calcula que n’hi ha una vuitantena a la vila, que o bé viuen al carrer o a dins d’un habitatge però en condicions "inadequades".

La representant de la Caixa, ahir a l'Ajuntament, amb Jaume Dulsat i Mònica Cunill
La representant de la Caixa, ahir a l'Ajuntament, amb Jaume Dulsat i Mònica Cunill

Darreres Notícies

La Caixa va entregar ahir a l’Ajuntament un donatiu d’una mica més de 1.000 euros. Són per al futur centre de dia de transeünts, que donarà servei i acollida a persones sense sostre de la vila. Es calcula que n’hi ha una vuitantena a Lloret, que o bé viuen al carrer o a dins d’un habitatge però en condicions “inadequades”.

La regidora de Benestar i Família, Mònica Cunill, subratlla que l’anomenat “centre de dia per a transeünts ha de d’oferir un espai de trobada a qui viu el carrer i no té els serveis bàsics, però sobretot se’ls vol atendre i poder així establir un procés de millora i canvi”.

L’Ajuntament ha rebut el donatiu de la Caixa, que permetrà dotar d’electrodomèstics el futur centre de dia. Aquests diners seran per comprar un rentavaixelles, una rentadora de roba, l’assecadora i una cafetera.

La previsió amb què treballa el consistori és poder obrir aquest espai a principis del 2016. No només proporcionarà sostre i aliments bàsics als usuaris, també “es podran dutxar, rentar roba, etc”. 

L’Ajuntament destaca que des d’aquest centre -que funcionarà de dia, com el nom indica- els serveis socials podran fer un seguiment de cada usuari i atendre millor les seves necessitats.

spot_img

El + Vist