9.9 C
Lloret de Mar

ForçAME entrega 11.500 euros per a la investigació de l’atròfia muscular espinal

L'entitat lloretenca ha recaptat aquests diners al llarg dels últims mesos i els ha donat a l'equip de l'Hospital Sant Joan de Déu liderat pel doctor Des que es va crear fa set anys, l’associació ha aportat més de 100.000 euros al projecte d’investigació de l’AME, liderat pel doctor Andrés Nascimiento.

Pipo Molina fent entrega del xec (Hospital Sant Joan de Déu)
Pipo Molina fent entrega del xec (Hospital Sant Joan de Déu)

Darreres Notícies

L’associació ForçAME ha entregat 11.500 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu per destinar-los a la investigació de l’atròfia muscular espinal. D’aquesta manera, l’entitat lloretenca segueix col·laborant amb aquesta lluita contra una malaltia que afecta nadons i l’esperança de vida de la qual és molt limitada.

servicios profesionales jimenez

El donatiu és fruit de diferents accions solidàries organitzades al llarg de tot l’any, així com d’aportacions i reconeixements rebuts, tal com ha explicat el president de ForçAME, Pipo Molina.

“Molt, molt contents d’haver pogut fer aquesta aportació i donar les gràcies a Mapfre, els dos actes solidaris de Blanda Espartans i totes les aportacions rebudes”

Pipo Molina

Des que es va crear fa set anys, l’associació ha aportat més de 100.000 euros al projecte d’investigació de l’AME, liderat pel doctor Andrés Nascimiento.

Entre les accions dutes a terme l’últim any, destaquen les 24 hores pujant i baixant el Castell de Sant Joan de Blanes i la carrera de bicicletes de muntanya La Espartana; un streaming de 13 hores amb els millors discjòqueis del panorama nacional; l’ajuda rebuda a la convocatòria de MAPFRE per a projectes solidaris; el Premi Cinefasalud, La Voz del Paciente, en ser una de las 50 associacions més votades; i també la constant recollida de taps de plàstic.

spot_img

El + Vist