Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
La platja de Lloret, aquest matí

Lloret de Mar renova la Bandera Blava a totes les cinc platges de la destinació

Són Lloret, Fenals, Santa Cristina, Sa Boadella i Canyelles. El distintiu té reconeixement en l'àmbit internacional.

La platja de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Lloret de Mar ha renovat, un any més, la Bandera Blava a totes les platges: Lloret, Fenals, Santa Cristina, Sa Boadella i Canyelles.

El distintiu l’atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, i, per tant, és un guardó reconegut a escala internacional. El regidor de Medi Ambient i Platges, Jordi Orobitg, ho valora de manera molt positiva.

El motiu de la renovació és la qualitat que han presentat aquestes platges en l’últim any, tant pel que fa a l’estat de l’aigua com als serveis que s’ofereixen. A més, el regidor apunta que compten amb serveis addicionals que li aporten un valor encara més alt. I explica que, com a novetat, aquest any ofereixen el servei d’audioguia per a persones amb discapacitat sensorial.

Pel que fa al total del territori català, s’han concedit 119 banderes blaves. En concret, han estat per a 95 platges i 24 ports esportius. És un distintiu que s’atorga des de l’any 1987 i, segons el regidor, és el més conegut popularment.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".