22.6 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar renova la Bandera Blava a totes les cinc platges de la destinació

Són Lloret, Fenals, Santa Cristina, Sa Boadella i Canyelles. El distintiu té reconeixement en l'àmbit internacional.

La platja de Lloret, aquest matí
La platja de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha renovat, un any més, la Bandera Blava a totes les platges: Lloret, Fenals, Santa Cristina, Sa Boadella i Canyelles.

El distintiu l’atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, i, per tant, és un guardó reconegut a escala internacional. El regidor de Medi Ambient i Platges, Jordi Orobitg, ho valora de manera molt positiva.

El motiu de la renovació és la qualitat que han presentat aquestes platges en l’últim any, tant pel que fa a l’estat de l’aigua com als serveis que s’ofereixen. A més, el regidor apunta que compten amb serveis addicionals que li aporten un valor encara més alt. I explica que, com a novetat, aquest any ofereixen el servei d’audioguia per a persones amb discapacitat sensorial.

Pel que fa al total del territori català, s’han concedit 119 banderes blaves. En concret, han estat per a 95 platges i 24 ports esportius. És un distintiu que s’atorga des de l’any 1987 i, segons el regidor, és el més conegut popularment.

spot_img

El + Vist