19.8 C
Blanes
Montse Belisario, a l'OPC de Lleida

Lloret, Olot i Girona es promocionen davant de 200 organitzadors de congressos

Ha estat en la 29ena edició del Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos (OPC) de Lleida.

Montse Belisario, a l'OPC de Lleida

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha participat, conjuntament amb Olot i Girona, al Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores de Congressos (OPC) de Lleida, que del 16 al 18 de febrer ha comptat amb més de 200 organitzadors de congressos d’arreu de l’Estat.

Aquesta ha estat la 29a edició de l’esdeveniment, però les tres destinacions gironines hi han assistit per primera vegada amb la voluntat de presentar el seu projecte comú, anomenat OGL.

circo de las estrellas

La directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, assegura que ha anat molt bé l’estada a Lleida. El projecte OGL (Olot-Girona-Lloret) es va impulsar l’any passat i pretén sumar esforços per promocionar el que ofereix cada punt del territori; tres municipis propers que tenen una oferta complementària per al turisme de congressos.

Aquest 2017, els tres convention bureau tenen previst participar en dues accions de comercialització nacional a Barcelona, a banda de difondre la nova pàgina web –inaugurada la setmana passada- i fer promoció a través de les xarxes socials.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist