12.9 C
Lloret de Mar

En Lloret Sí, Se Puede vol que el ple doni suport a la Llei 25 d’emergència social

Ho demana amb una moció al ple de dilluns, on també demanarà suport per als condemnats a la protesta 'Rodegem el Parlament'.

Paulino Gracia, avui als estudis
Paulino Gracia, avui als estudis

Darreres Notícies

En Lloret Sí, Se Puede presenta dues mocions al ple de dilluns. La primera demana que Lloret se sumi a la Llei 25 d’emergència social que es presenta al Congrés dels Diputats. Una llei que defensa, entre altres causes, els drets a l’habitatge, a l’alimentació, a la sanitat i als serveis bàsics com són la llum, el gas i l’aigua.

servicios profesionales jimenez

El portaveu del partit, Paulino Gracia, ha explicat que amb l’aprovació d’aquesta moció, que també es debatrà en altres municipis de tot l’Estat, es pretén aconseguir més força a l’hora d’aprovar-la al Congrés. Paulino Gracia s’ha basat en les dades de l’Enquesta de Condicions de Vida de l’Institut Nacional d’Estadística del 2014 per mostrar la crítica situació.

L’altra moció que presenten els membres del Círculo Podemos és per demanar suport al ple per als condemnats pels fets anomenats Rodegem el Parlament. Una condemna que Paulino Gracia considera del tot injusta.

Caldrà esperar al ple de dilluns per veure si les dues mocions d’En Lloret Sí, Se Puede tiren endavant. D’altra banda, la formació tenia previst presentar una moció per poder iniciar accions per facilitar el servei de dentista a col•lectius desafavorits, però ha decidit retirar-la per fer algunes modificacions i millorar-la de cara al proper ple.

spot_img

El + Vist