8.4 C
Lloret de Mar
Cartell del casal d'estiu

Lloret tindrà un casal d’estiu municipal complint les mesures per la Covid-19

Es prioritzaran les famílies en què els progenitors o tutors legals treballin presencialment, però tothom pot fer la preinscripció. El termini es tanca demà dimecres.

Cartell del casal d'estiu

Darreres Notícies

Lloret de Mar comptarà finalment amb un casal municipal aquest estiu per a nens i nenes nascuts entre el 2008 i el 2016, de P3 a 6è de primària. La crisi del coronavirus, però, ha obligat a prendre certes mesures.

La més destacada és que es prioritzaran les famílies en què tots els progenitors o tutors legals treballin de manera presencial. Tot i així, el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, matisa que tothom pot fer la preinscripció perquè s’intentarà donar cabuda a tots els infants.

Hi haurà un únic casal amb 300 places. Els petits es dividiran per edats i cada grup s’ubicarà en un equipament diferent, ja sigui una escola o algun altre espai municipal.

El regidor matisa que seguiran totes les recomanacions del Procicat, el pla de Protecció Civil. En aquest sentit, no s’oferirà servei de menjador. Així doncs, l’horari serà només de dilluns a divendres als matins, de nou a dues.

Les preinscripcions estan obertes fins demà dimecres. Cal enviar un correu electrònic a educacio.casals@lloret.cat. El preu és de 92 euros cada mes. Tota la informació es pot consultar aquí.

Cal afegir que al llarg de l’estiu s’obriran les inscripcions cada setmana per atendre aquelles famílies que es vagin incorporant als llocs de treball a mesura que avanci la temporada turística.

spot_img

El + Vist