14.3 C
Blanes
Part del cartell

L’N’B, Pirat’s Sound Sistema i Porto Pi Style, a Sant Romà 2014

Lax’n’Busto actuarà a Lloret per la Festa Major de Sant Romà. Serà dissabte 15 de novembre, en un concert que també comptarà amb els Pirat’s Sound Sistema i els lloretencs Porto Pi Style. La regidora de Festes, Idoia Saracíbar, creu que amb l’actuació dels Lax s’arribarà a un públic molt ampli: “Tindrem gent de 40-50 […]

Part del cartell

Darreres Notícies

Lax’n’Busto actuarà a Lloret per la Festa Major de Sant Romà.

Serà dissabte 15 de novembre, en un concert que també comptarà amb els Pirat’s Sound Sistema i els lloretencs Porto Pi Style. La regidora de Festes, Idoia Saracíbar, creu que amb l’actuació dels Lax s’arribarà a un públic molt ampli: “Tindrem gent de 40-50 anys que tenim els nens petits i joves que també els agrada, tindrem gent de diferents edats, tindrem el bar del teatre obert, és a dir, que si els pares volen estar al bar asseguts tranquil·lament podran fer-ho i els nens podran estar ballant a primera fila”.

Els primers en actuar seran els Porto Pi, els seguiran els Lax i tancaran la festa els Pirat’s. Idoia Saracíbar reconeix que l’oferta per al públic jove era una mancança de la Festa Major de Sant Romà.

El concert es farà dissabte 15 de novembre a la plaça Germinal Ros a partir de dos quarts d’onze de la nit. Hi haurà una barra i estarà obert el bar del teatre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist