14.3 C
Lloret de Mar

CDC i LLxI organitzen una xerrada dijous per explicar com seria la Hisenda Catalana

CDC i Lloret per la Independència organitzen una xerrada aquest dijous per explicar a la ciutadania com hauria de ser la futura hisenda catalana si s’assoleix la independència. El ponent serà Joan Iglesias, assessor del president de la Generalitat i director del programa per definir un nou model d’administració tributària de Catalunya. La idea de […]

Joan Iglesias
Joan Iglesias

Darreres Notícies

CDC i Lloret per la Independència organitzen una xerrada aquest dijous per explicar a la ciutadania com hauria de ser la futura hisenda catalana si s’assoleix la independència. El ponent serà Joan Iglesias, assessor del president de la Generalitat i director del programa per definir un nou model d’administració tributària de Catalunya.

La idea de la xerrada és analitzar l’actual situació del sistema fiscal espanyol i explicar la importància de crear una agència tributària catalana. El president de Convergència a Lloret, Jordi Martínez, creu que Iglesias és la persona idònia per convèncer els veïns sobre la viabilitat d’una hisenda catalana.

La xerrada es farà dijous, a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

A banda d’aquesta xerrada, CDC també prepara una parada per dissabte a la tarda. Els convergents s’ubicaran a la plaça de l’església per fer difusió de la campanya pel SíSí i tindran un ordinador per donar les dades a les persones que no sàpiguen on han de votar.

A més, de cara a diumenge, la formació posarà a l’abast dels veïns un autobús gratuït que tindrà diferents parades al municipi per acostar-los fins als llocs de votació. Jordi Martínez ha dit que en els propers dies informaran la ciutadania sobre la ubicació de les parades i de l’horari de l’autobús.

spot_img

El + Vist