Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
OMIC

L’OMIC alerta de revisions de gas falses que empreses ofereixen a domicilis

Per a qualsevol dubte o informació, adreceu-vos a la policia local, al 972 36 17 36, o bé a l’oficina de consum a Lloret.

OMIC

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Des de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, l’OMIC, alerten que s’han tornat a detectar, a les cases, falses revisions de gas per part d’empreses que s’ofereixen a revisar les instal•lacions dels domicilis.

L’OMIC alerta que aquestes empreses no representen l’Ajuntament ni actuen en nom del consistori. De fet, es recomana que, en cas de dubte, els veïns no obrin la porta.

Es recorda que, com qualsevol altre servei a domicili, aquestes empreses han de presentar tarifes de preus que siguin vigents, han de confeccionar un pressupost, han de fer factura i han de disposar de fulls de reclamació.

Per a qualsevol dubte o informació, adreceu-vos a la policia local, al 972 36 17 36, o bé a l’oficina de consum a Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica