18 C
Lloret de Mar

Marc Muniesa podria marxar del Girona per jugar a l’Al-Arabi qatarià

L’Al-Arabi necessita un central esquerrà i ha preguntat per Muniesa. El Girona només es plantejarà la marxa del lloretenc si el club ofereix una contraprestació.

Muniesa, entrenant aquest agost
Muniesa, entrenant aquest agost

Darreres Notícies

Marc Muniesa podria deixar el Girona en les properes setmanes. El jugador lloretenc ha rebut una oferta de l’Al-Arabi, equip de la primera divisió de Qatar. Precisament, va ser el primer rival del Girona aquesta pretemporada, en què el central va ser titular i el conjunt d’Unzué va guanyar per 2 a 1.

servicios profesionales jimenez

Tal com explica L’Esportiu, l’Al-Arabi, que compta amb el palamosí Jordi Condom com a segon entrenador, necessita un central esquerrà i ha preguntat per Muniesa. Els dos clubs han iniciat converses, tot i que el Girona no està disposat a deixar marxar de franc un futbolista pel qual va fer una gran inversió, ja que va pagar un traspàs de més de 4 milions a l’Stoke City i hi va signar un contracte de tres temporades.

De fet, el Girona només es plantejarà la marxa del lloretenc si l’Al-Arabi ofereix una contraprestació, que no necessàriament ha de ser l’import total de la clàusula de rescissió, situada entre 4 i 5 milions d’euros. Caldrà veure com evolucionen les negociacions.

El que està clar és que si Marc Muniesa acabés sortint, el Girona tornaria a quedar-se amb dèficit de centrals i es veuria obligat altre cop a anar al mercat a buscar una peça per apuntalar l’eix de la defensa.

spot_img

El + Vist