10.7 C
Lloret de Mar

Modificació de crèdit per poder fer realitat el camí de ronda fins a Fenals

El ple ha aprovat destinar 94.000 euros al tram final per unir Lloret i Fenals pel camí de ronda.

Un tram del camí de ronda a Fenals (Lloret de Mar)
Un tram del camí de ronda a Fenals (Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha aprovat una modificació de crèdit que ha de permetre fer realitat l’esperat tram del camí de ronda fins a Fenals. S’hi destinaran 94.000 euros. A més, la modificació de crèdit també permetrà la liquidació de la totalitat de l’import destinat a l’adquisició i adequació d’un vehicle per a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) per valor de 12.000 euros.

servicios profesionales jimenez

Els 106.000 euros provenen, sobretot, d’un sobrant de la reparcel·lació de Sant Quirze (84.000 euros); i també de la reforma de la plaça Pere Torrent (10.000 euros) i d’una partida de 12.000 euros destinada a subvencions per manteniments que realitzen les entitats de conservació de les urbanitzacions.

Com sol passar amb les modificacions de crèdit que s’aproven al ple, alguns grups de l’oposició han criticat que s’hagi de fer aquest tràmit i no han vist bé d’on es treuen alguns dels diners.

El punt, finalment, s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els regidors, excepte de Cs que ha votat en contra i del PSC que s’ha abstingut.

spot_img

El + Vist