24.7 C
Lloret de Mar
Projecte de la nova residència de la gent gran

Modificació de crèdit per tirar endavant la nova residència per a la gent gran

Es farà aquesta tarda, en el ple ordinari que començarà a les 18 hores i, com sempre, es podrà seguir en directe pels diferents canals de Nova Ràdio Lloret.

Projecte de la nova residència de la gent gran

Darreres Notícies

L’Ajuntament segueix treballant amb l’objectiu de tenir la nova residència per a la gent gran al més aviat possible. Per això al ple d’aquesta tarda es preveu aprovar una modificació de crèdit en aquesta línia.

Així doncs, s’han ajuntat els romanents de diferents partides per destinar-los al nou equipament, tal com ha explicat el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais: “Hem agafat tots els romanents d’inversions que s’han realitzat i han sobrat diners o no s’han realitzat i han quedat aparcades perquè són inviables; i aquests sobrants s’acumulen i es transformen per destinar en una partida de crèdit per poder obtenir el finançament necessari per a la construcció de la residència”. En total, s’aporten 700.000 euros del pressupost municipal.

També s’incorpora al pressupost l’aportació de gairebé sis milions d’euros que aporta la Generalitat via els fons europeus Next Generation, i també la incorporació del préstec de 6.600.000 euros. Un préstec que ara mateix s’està gestionant amb l’Institut Català de Finances de la Generalitat.

“L’Ajuntament posarà la meitat del cost de la residència i amb aquesta meitat les entitats financeres sí que estan disposades a donar crèdit a l’Ajuntament”

Jordi Sais

Segons l’estudi preliminar, l’equipament es preveu que costi 12 milions i mig d’euros i s’ha de fer aquest tràmit per poder licitar la redacció i execució del projecte.

El ple és ordinari i, com cada últim dilluns de mes, es farà avui, a partir de les sis de la tarda. Es podrà seguir en directe a través dels diferents canals de Nova Ràdio Lloret, tant per l’FM com pels mitjans digitals. 

spot_img

El + Vist