28.5 C
Lloret de Mar
La Casa de la Cultura, on es farà el videomapping

Nou espectacle de videomapping per Setmana Santa, a la Casa de la Cultura

Dins del projecte de la Ciutat de la Llum, hi haurà tres espectacles diferents, del 15 al 17 d'abril, a la façana de l'edifici.

La Casa de la Cultura, on es farà el videomapping

Darreres Notícies

Lloret de Mar estrenarà un espectacle de videomapping la setmana que ve a la façana de la Casa de la Cultura. Al llarg de tres dies, en plena Setmana Santa, es plasmaran animacions i imatges que crearan efectes artístics a l’edifici de la plaça Pere Torrent.  

Aquesta tècnica, la del videomapping, està basada en els moviments que crea l’animació de 2D i 3D. La iniciativa forma part del projecte de la Ciutat de la Llum. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, espera que la iniciativa atragui turisme de proximitat.

“Voluntat de captació de públic de proximitat que pugui venir a Lloret i en aquestes dates ja arrancar la temporada turística”

Jordi Orobitg

Hi haurà tres espectacles diferents. El primer dia, 15 d’abril, Divendres Sant, es titula Contrast i estarà marcat per la dualitat entre el color blanc i negre. L’endemà, el segon dia, l’espectacle serà de colors variats. I el darrer dia, el 17, es veuran il·lusions òptiques en què res semblarà el que és.

En tots els casos, hi haurà música per crear un esdeveniment immersiu que permetrà la interacció amb el públic.

“La voluntat és que la gent sigui partícip, s’abstregui de tot allò que l’envolta i passi a ser un element més de la projecció”

Jordi Orobitg

La intenció és fer dos passis de cada espectacle: a dos quarts de deu de la nit i a les deu.

Les projeccions tenen un cost total de 24.000 euros, finançat per la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament

Tal com hem dit, els videomappings formen part del projecte que vol convertir Lloret en la Ciutat de la Llum, com també en forma part el Lloret Drone Festival. Jordi Orobitg creu que totes aquestes activitats beneficien la destinació.

“Lloret de Mar sempre ha volgut ser referent en tots els àmbits i aquest tipus d’actuacions que posen el nom de Lloret al mapa contribueixen al benefici col·lectiu”

Jordi Orobitg

També en el marc del projecte de Ciutat de la Llum, es preveu comptar amb una nova il·luminació per a la façana de la Casa de la Vila.

spot_img

El + Vist