14.3 C
Blanes
El nou cartell que indica que Sa Boadella és una platja naturista

Nova senyalització més inclusiva per indicar que Sa Boadella és de tradició naturista

El cartell ofereix diferents idiomes i, a més, mostra una imatge modernitzada, que s'allunya del model de família tradicional.

El nou cartell que indica que Sa Boadella és una platja naturista

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha col·locat  una nova senyalització a Sa Boadella per indicar que es tracta d’una cala naturista. La nova placa substitueix i millora la senyalització anterior.

La regidora de Platges, Marina Nicolàs, ha explicat que han col·locat la nova senyalització també en el camí de baixada a la cala.

“A partir d’ara, tothom qui vagi a la platja es trobarà també un senyal a l’inici del camí que baixa cap a baix i, per tant, tothom sabrà que aquella és una platja de tradició naturista”

Marina Nicolàs

El cartell ofereix diferents idiomes i, a més, mostra una imatge modernitzada, ja que no hi veiem el model de família clàssica, sinó que hi ha dos nois agafats de la mà i, al costat, tres infants i una dona adulta. “Hem volgut fer un pas més en la inclusió de tots els nostres usuaris: hem de fugir una mica de la imatge que teníem abans, que representava el prototip de família tradicional de pare, mare, fill, filla, i hem volgut fer una imatge més inclusiva i més actual”, ha comentat la regidora.

“Hem volgut fer una imatge més inclusiva i més actual i amb la qual tots els visitants que vagin a la platja de Sa Boadella se sentin molt i molt còmodes”

Marina Nicolàs

La nova senyalització coincideix amb un estiu en què el col·lectiu de naturistes ha fet molta difusió a les xarxes socials i als mitjans de comunicació per reclamar que es respectin els seus drets a les platges naturistes de Catalunya, com és Sa Boadella.  

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist