8 C
Lloret de Mar

Obert el termini per sol·licitar l’alta d’un habitatge d’ús turístic, després de publicar el Pla Especial

Només es donaran autoritzacions a les zones on el nou Pla Especial marca que encara no s'ha arribat al màxim establert, que són "Centre - Riera" i "Centre - Altres".

Últim ple municipal
Últim ple municipal

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha obert el termini per presentar la sol•licitud d’alta d’un habitatge d’ús turístic, conegut com a HUT. El termini es va iniciar el passat 13 de novembre, quan es va publicar el pla especial que regula aquest tipus d’habitatge a Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

Això sí, cal tenir en compte que només es donaran autoritzacions a les zones on el nou Pla Especial marca que encara no s’ha arribat al màxim establert, que són “Centre – Riera” i “Centre – Altres”. Ho ha matisat el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, que recorda que el màxim en el conjunt del municipi és del 10%. A la resta de zones, no es podran atorgar noves autoritzacions fins que es donin de baixa altres habitatges d’ús turístic.

Pel que fa als habitatges que ja tenien autorització, se’ls renovarà si han presentat la documentació que acrediti que poden desenvolupar aquesta activitat: demostrar que són propietaris o gestors habilitats per part del propietari, aportar la cèl•lula d’habitabilitat i, en habitatges d’edificis amb comunitat de propietaris, aportar un certificat conforme no està prohibida aquesta activitat per part de la comunitat. El regidor ha recordat que van decidir regular un sector que fins ara no estava regulat.

Les persones interessades en aquesta sol•licitud, la poden presentar a través d’una instància a l’oficina d’informació i atenció ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament. Trobareu més informació dels tràmits al portal web de Lloret.

spot_img

El + Vist