Dimecres, 20 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Últim ple municipal

Obert el termini per sol·licitar l’alta d’un habitatge d’ús turístic, després de publicar el Pla Especial

Només es donaran autoritzacions a les zones on el nou Pla Especial marca que encara no s'ha arribat al màxim establert, que són "Centre - Riera" i "Centre - Altres".

Últim ple municipal

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

L’Ajuntament de Lloret ha obert el termini per presentar la sol•licitud d’alta d’un habitatge d’ús turístic, conegut com a HUT. El termini es va iniciar el passat 13 de novembre, quan es va publicar el pla especial que regula aquest tipus d’habitatge a Lloret de Mar.

Això sí, cal tenir en compte que només es donaran autoritzacions a les zones on el nou Pla Especial marca que encara no s’ha arribat al màxim establert, que són “Centre – Riera” i “Centre – Altres”. Ho ha matisat el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, que recorda que el màxim en el conjunt del municipi és del 10%. A la resta de zones, no es podran atorgar noves autoritzacions fins que es donin de baixa altres habitatges d’ús turístic.

Pel que fa als habitatges que ja tenien autorització, se’ls renovarà si han presentat la documentació que acrediti que poden desenvolupar aquesta activitat: demostrar que són propietaris o gestors habilitats per part del propietari, aportar la cèl•lula d’habitabilitat i, en habitatges d’edificis amb comunitat de propietaris, aportar un certificat conforme no està prohibida aquesta activitat per part de la comunitat. El regidor ha recordat que van decidir regular un sector que fins ara no estava regulat.

Les persones interessades en aquesta sol•licitud, la poden presentar a través d’una instància a l’oficina d’informació i atenció ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament. Trobareu més informació dels tràmits al portal web de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.