10.7 C
Lloret de Mar

Oberta la convocatòria de subvencions del 50% de l’IBI per a persones amb pocs recursos

Fins ara l'ajuda ha tingut poca demanda i per això han decidit ampliar el ventall de persones que en poden gaudir. Es percep el 50% del cost de l'impost, amb un màxim de 100 euros.

Subvenció de l'impost de l'IBI
Subvenció de l'impost de l'IBI

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret obre la convocatòria de subvencions per al pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI). El termini acaba el 30 d’abril.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Serveis Econòmics, Albert Robert, recorda que aquesta línia de subvencions es va crear arran d’un acord de pressupostos amb ICV – EUiA, ara fa un parell d’anys.

Tal com explica el regidor, fins ara l’ajuda ha tingut poca demanda i per això han decidit ampliar el ventall de persones que en poden gaudir. Així doncs, per accedir a la subvenció, cal constar com a contribuent de l’IBI, estar empadronat a la vila i, tot i que només es pot disposar de l’habitatge propi, també es pot comptar amb una plaça d’aparcament i un traster. Cosa que fins ara no era així.

El consistori destina una partida de 45.000 euros per aquestes subvencions. L’import que s’atorgarà serà del 50% de la quota de l’impost, amb un màxim de 100 euros per beneficiari.

En cas que hi hagi molta demanda, l’atorgament de subvencions es farà per l’ordre cronològic en què s’hagin presentat les sol·licituds. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist