2.3 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per a una nova edició del Premi Joan Llaverias

Ja es poden presentar obres per participar al concurs Joan Llaverias. Recordem que el certamen recull contes que parlin d’algun aspecte relacionat amb Lloret. El regidor d’Educació, Ignasi Riera, ha explicat que els participants es documenten bé a l’hora d’elaboar els seus treballs per parlar de la història i les llegendes del municipi. L’objectiu és […]

Díptic
Díptic

Darreres Notícies

Ja es poden presentar obres per participar al concurs Joan Llaverias. Recordem que el certamen recull contes que parlin d’algun aspecte relacionat amb Lloret.

servicios profesionales jimenez

El regidor d’Educació, Ignasi Riera, ha explicat que els participants es documenten bé a l’hora d’elaboar els seus treballs per parlar de la història i les llegendes del municipi. L’objectiu és aconseguir obres entretingudes i molt visuals per donar a conèixer la història de Lloret als veïns, als nouvinguts i, sobretot, als menors de sis anys.

Les obres que es presentin han de tenir un format de 21×21, ja que el conte guanyador s’edita i passa a formar part d’una col·lecció amb els guardonats en edicions anteriors. Un llibre que després es ven a les oficines de turisme i als museus de la vila i s’entrega a les escoles perquè puguin explicar-lo als més petits.

Els contes mostren molta varietat de temes, perquè els participants no poden repetir un tema que ja hagi estat guardonat. El termini per presentar-se al concurs Joan Llaverias es tanca el 13 de març i cal presentar quatre còpies a la secció d’Educació de l’Ajuntament. L’entrega de premis es farà el 17 d’abril, en el marc de la Nit de la Cultura, i a banda de l’edició del llibre s’entreguen 1.000 euros al guanyador.

spot_img

El + Vist