11.3 C
Lloret de Mar

Q de Qualitat per a les oficines de turisme de Lloret

Les oficines de turisme de Lloret han renovat la Q de Qualitat. Un certificat que, com el seu nom indica, garanteix que el servei que es dóna té un bon nivell. El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, ha explicat que això permet avaluar de manera contínua el servei i, per tant, sempre s’està millorant. […]

Oficina del Museu del Mar
Oficina del Museu del Mar

Darreres Notícies

Les oficines de turisme de Lloret han renovat la Q de Qualitat. Un certificat que, com el seu nom indica, garanteix que el servei que es dóna té un bon nivell.

El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, ha explicat que això permet avaluar de manera contínua el servei i, per tant, sempre s’està millorant.

Aquest any, Lloret ha aconseguit una puntuació final de 7’96 punts sobre 10. Carbó assegura que és una bona xifra, però reconeix que el propòsit de les oficines lloretenques és millorar cada any. En aquest sentit, l’objectiu és millorar el servei que s’ofereix a través de les noves tecnologies, que cada cop són més utilitzades per la població en general i, per tant, pels turistes.

Les Oficines que han rebut la Q de Qualitat són la de l’avinguda de les Alegries i la del Museu del Mar, ja que a la de la terminal d’autobusos no s’hi fa auditoria perquè és molt petita i a la de Fenals tampoc perquè només s’obre uns mesos a l’any.

spot_img

El + Vist