34.4 C
Lloret de Mar
Cartell de les activitats

Oferta d’activitats perquè la gent gran recuperi la forma física després del confinament

A més, el Casal Municipal de la Gent Gran reobrirà aquest dimecres, 1 de juliol, amb cita prèvia i totes les mesures de seguretat necessàries.

Cartell de les activitats

Darreres Notícies

L’Ajuntament ofereix diferents cursos perquè la gent gran de Lloret pugui recuperar la forma física després de tants mesos aturats pel confinament.

Així doncs, de manera excepcional, cada dilluns i dimecres de juliol i agost les pistes d’atletisme acolliran sessions de gimnàstica obertes a tothom, de dos quarts de nou a dos quarts de deu. No cal inscripció prèvia, però l’aforament màxim serà de 60 persones per dia. A més, dos cops al mes, a partir del 9 de juliol, es faran caminades fins a les platges del municipi.

La regidora del Casal, Arantxa Jiménez, explica per què han considerat necessari crear aquestes activitats d’estiu.

La regidora afegeix que en funció de com evolucioni la pandèmia es podria ampliar l’oferta d’activitats. Això sí, sempre amb totes les mesures de seguretat. En aquest sentit, les sessions de gimnàstica es faran a les pistes perquè és un equipament a l’aire lliure i que permet mantenir la distància física necessària.

A banda d’aquestes activitats, el casal ja es prepara per tornar a obrir portes aquest dimecres, 1 de juliol. Per assistir-hi, serà obligatori demanar cita prèvia i s’ha marcat un itinerari per evitar que les persones que hi assisteixen coincideixin a l’entrada o a la sortida.

Aquest dimecres també tornarà a obrir portes el bar del Casal, que durant tot l’estiu tindrà un aforament limitat al 50%. A més, no es podrà jugar a jocs de taula ni compartir materials.

Igual que el Casal Municipal i el bar, el servei de perruqueria per a la gent gran també es posarà en marxa aquest dimecres, amb totes les mesures de seguretat necessàries.

spot_img

El + Vist