15.6 C
Lloret de Mar

Ona Blasco, amb Ona Carbonell, Paula Badosa i Queralt Castellet

La lloretenca, de 15 anys, ha representat l'esquaix en una gala d'àmbit estatal per reivindicar la igualtat de la dona en l'esport.

Ona Blasco i altres esportistes convidades a l'acte.
Ona Blasco i altres esportistes convidades a l'acte.

Darreres Notícies

Ona Blasco ha estat la representant de l’esquaix a l’àmbit estatal en la gala celebrada aquest dilluns a Madrid, per reivindicar la igualtat de la dona en el món de l’esport.

servicios profesionales jimenez

La lloretenca ha estat convidada a l’esdeveniment, en què ha compartit espai amb esportistes d’elit com la nedadora Ona Carbonell, la tennista Paula Badosa o la medalla de plata olímpica d’snowboard Queralt Castellet.

Ona Blasco i altres esportistes convidades a l'acte.
Ona Blasco i altres esportistes convidades a l’acte.

La gala ha servit perquè la marca Iberdrola segueixi apostant per l’esport femení i perquè renovi el seu patrocini i compromís per la igualtat a més de 600.000 dones esportistes federades. Fins al moment, l’empresa impulsava 16 federacions esportives. Ara, s’uneixen 16 més, entre les quals es troba la d’esquaix, que practica Ona Blasco.

Ona Blasco

La lloretenca, amb només 15 anys, s’ha convertit en tot un referent en el món de l’esquaix, gràcies a les seves fites i campionats assolits en els últims anys. Recordem que, setmanes enrere, es va proclamar campiona d’Espanya sub-19.

D’aquesta manera, la jove esportista de Lloret va ampliar encara més el seu palmarès estatal. I és que aquest títol en va suposar un de més com a campiona d’Espanya júnior. En total, ja en suma vuit: dos en categoria sub-11, sub-13 i sub-15, i un de la categoria sub-17, a més d’aquest últim en etapa sub-19. 

spot_img

El + Vist