8 C
Lloret de Mar

Partit decisiu del Club Voleibol Lloret per classificar-se a la fase d’ascens a Primera Catalana

Les lloretenques s'enfrontaran, aquest dissabte, al líder de la categoria, l'Ametlla, que també es juga el seu bitllet per disputar la fase d'ascens.

El sènior femení
El sènior femení

Darreres Notícies

El Club Voleibol Lloret es juga aquest dissabte la classificació a la fase d’ascens per pujar a Primera Catalana. El d’aquest dissabte, per tant, serà un partit decisiu que, a més, coincidirà amb la jornada de presentació dels diferents equips del club.

servicios profesionales jimenez

Les lloretenques s’enfrontaran al líder de la categoria, l’Ametlla, que també es juga el seu bitllet per disputar la fase d’ascens. El president del Lloret, Miquel Gràcia, apunta que per aconseguir la fita han de guanyar per un resultat de 3-0 o 3-1. 
I és que si el Lloret guanyés per 3-2 els tres punts en joc es repartirien i les locals només sumarien dos punts insuficients, mentre que les rivals aconseguirien l’únic punt que necessiten per classificar-se.

El president reconeix que serà un partit complicat, però també creu que el nivell dels quatre equips que es juguen la classificació és molt similar i, per tant, és optimista per aquest dissabte.

El partit entre el Club Voleibol Lloret i l’Ametlla es disputarà aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, al pavelló del Molí. Un enfrontament que, com diem, es fa coincidir amb la jornada de presentació de tots els equips d’aquesta temporada de l’entitat lloretenca. D’aquesta manera, s’aconseguirà que la grada estigui plena per animar el sènior.

La presentació dels vuit equips del club començarà a les sis de la tarda i el partit del sènior, a dos quarts de vuit, al pavelló del Molí.

Val a dir que aquest cap de setmana, en l’última jornada de la primera fase, es decidiran també la resta de places per a la fase d’ascens: a banda del Lloret, també opten a classificar-se l’Esplugues i el Sant Pere Pescador.

spot_img

El + Vist