13.2 C
Lloret de Mar

La Penya del Graná i Los Pueblos de Íllora celebren el Dia d’Andalusia

Ho faran amb un sopar dissabte a la nit i una processó amb la "Virgen de las Angustias" diumenge al matí, seguida d'un acte oficial de commemoració.

Una activitat organitzada per la Penya del Graná, entre altres
Una activitat organitzada per la Penya del Graná, entre altres

Darreres Notícies

La Penya del Graná i l’Associació Cultural de Los Pueblos de Íllora celebren el Dia d’Andalusia aquest cap de setmana. Per no coincidir amb els actes programats per la Casa de Cúllar, l’entitat farà un sopar dissabte a la nit i una processó diumenge al matí, que anirà seguida d’un acte oficial de commemoració de la jornada.

El president de la Penya del Graná, Sebastián Crespo, ha explicat que la processó passarà pels principals carrers de Lloret i anirà acompanyada d’una missa rociera. La processó es farà amb la “Vírgen de les Angustias”, que és la patrona de Granada.

Sebastián Crespo ha explicat que es preveu la presència de diferents persones provinents de Granada i també d’altres municipis de Catalunya, de manera que dissabte a la nit se’ls farà un sopar de benvinguda, a partir de les nou. Les entitats organitzadores compten amb el suport de l’Associació Cultural Extremenya.

spot_img

El + Vist