17.2 C
Lloret de Mar

La Picasso Run espera el gruix d’inscripcions entre avui i demà

L’organització serà present a la Night Shopping d’aquest divendres, al carrer Sant Pere.

La Picasso Run de l'any passat
La Picasso Run de l'any passat

Darreres Notícies

Últimes hores per apuntar-se a la Picasso Run. La cursa de colors, que se celebra aquest dissabte, a les 20 hores, a Lloret, té més de 200 inscrits. S’espera que al llarg d’avui i demà la xifra augmenti, com a mínim, fins als 800 participants. 

servicios profesionales jimenez

Segons el director de la Picasso Run, l’atleta lloretenc Àngel Mullera, el nombre d’inscripcions de la passada edició, en aquestes alçades, era similar. Apunta que “en els últims dies s’apunta molta gent, estem contents perquè la gent s’està animant”.

Aquesta tarda, fins a les 21 hores, hi haurà una carpa a la plaça Pere Torrent per totes aquelles persones que vulguin apuntar-se. A més, també es poden fer les inscripcions al Puntet, a les Pistes d’Atletisme, al Museu del Mar i de manera online. Fins i tot, des de l’organització, seran presents a la Night Shopping d’aquest divendres, al carrer Sant Pere, per reservar places. A partir de demà, només estarà habilitat el punt de la plaça Pere Torrent. 

La Picasso Run té com a objectiu passar una bona estona i acabar com més acolorit millor, sense donar importància al resultat ni al temps obtingut. Mullera afegeix que és “una experiència diferent i divertida, aquest any té més punts de colors de manera que quan arribes a meta tens ganes de més”.

La Picasso Run ja es va fer l’any passat, amb la participació de 800 persones. Aquest dissabte arriba la 2a edició, que destinarà una part de les inscripcions a l’associació Hope, de l’Alba Saskia Rivas. 

La vestimenta recomanada és una samarreta blanca, per tal que els colors quedin més visibles. A més, des de Lloret Turisme, s’ofereixen inscripcions gratuïtes a totes les persones que vulguin corre amb parella, lluint la samarreta doble de la campanya de civisme “Amb respecte, a Lloret hi cabem tots”.

spot_img

El + Vist