13.3 C
Lloret de Mar

Posposada l’obra ‘Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth’ per la vaga general

S'havia de representar demà divendres al vespre. De moment, encara no hi ha una nova data fixada, però n'informarem tant bon punt es decideixi.

'Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth'
'Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth'

Darreres Notícies

Per la coincidència amb la vaga general, el Teatre de Lloret posposa l’obra que hi havia programada per aquest divendres. Es tracta de la peça Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth, de la companyia Laminimal.

L’espectacle escenifica la creació del discurs que el jove Phillipe The Sixth ha d’exposar, en un moment delicat per a la seva monarquia. L’elaboració d’aquest discurs anirà a càrrec del consell de creatius, però la redacció tindrà molts entrebancs.

La directora, Daniela De Vecchi, explica que l’argument es basa en el discurs que el rei Felip va fer ara fa dos anys, després del referèndum de l’1 d’octubre. Es tracta, per tant, d’una obra de creació pròpia, en què el dramaturg Albert Pijuan combina l’actualitat catalana amb Shakespeare. Daniela De Vecchi explica que, a més, tal com marca la línia de la companyia Laminimal, combinen text amb cançó.

La intenció de l’obra és que els espectadors reflexionin a la vegada que riuen i passen una bona estona. Els actors que sortiran a l’escenari són Eloi Benet, Cris Codina, Esperança Crespí, Carles Cruces i Toni Figuera.

Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth, que estava programada per demà al vespre, s’ha posposat per la coincidència amb la vaga general. De moment, encara no hi ha una nova data fixada, però n’informarem tant bon punt es decideixi.

spot_img

El + Vist