Divendres, 30 octubre 2020
10.7 C
Lloret de Mar
Atenció al Dol

Primera jornada del dol organitzada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

L'objectiu és fer una trobada per reflexionar i millorar el treball dels professionals que intervenen en aquest àmbit. Les inscripcions es tanquen diumenge.

Atenció al Dol

Darreres Notícies

Municipis confinats els caps de setmana, comerços grans tancats i activitats suspeses

S'aturen totes les activitats extraescolars i l'activitat cultural i tanquen els centres esportius. Tampoc no es podrà entrar i sortir de Catalunya durant tota la setmana. Les mesures entraran en vigor aquest divendres i duraran, de moment, 15 dies.

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

La comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) organitza la primera jornada del dol al territori. L’objectiu és fer una trobada per reflexionar i millorar el treball dels professionals que intervenen en aquest àmbit, així com consensuar circuits i treballar de forma complementària en una mateixa direcció.

L’esdeveniment es titula Sumant esforços. Carme Sanz, presidenta i coordinadora del Comitè Científic organitzador de la jornada, explica que la intenció és millorar i trobar sinergies a l’hora d’actuar en un procés de dol, després de la mort d’una persona.

Hi haurà una taula rodona amb la participació de professionals del cos dels Mossos d’Esquadra, dels Equips d’Assessorament i Orientació Psicopegagògica que intervenen en l’àmbit escolar, del Centre de Salut Mental d’Adults del Maresme i personal sanitari d’atenció primària i hospitalització.

La comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva va néixer fa 9 anys per donar resposta a les necessitats que sorgien en el moment de fer una correcta atenció al dol.

A banda de conèixer els diferents actors que poden intervenir en l’atenció al dol, també es presentaran les associacions del Maresme i La Selva que acompanyen les persones en moments difícils. Són Petits amb Llum, Mans Amigues, Oncolliga, l’Associació Espanyola Contra el Càncer o la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

Les inscripcions per participar en la primera jornada del dol estan obertes fins aquest diumenge, 10 de novembre. Es poden fer mitjançant el web de la Corporació.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,287SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.