3.7 C
Lloret de Mar
Atenció al Dol

Primera jornada del dol organitzada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

L'objectiu és fer una trobada per reflexionar i millorar el treball dels professionals que intervenen en aquest àmbit. Les inscripcions es tanquen diumenge.

Atenció al Dol

Darreres Notícies

La comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) organitza la primera jornada del dol al territori. L’objectiu és fer una trobada per reflexionar i millorar el treball dels professionals que intervenen en aquest àmbit, així com consensuar circuits i treballar de forma complementària en una mateixa direcció.

L’esdeveniment es titula Sumant esforços. Carme Sanz, presidenta i coordinadora del Comitè Científic organitzador de la jornada, explica que la intenció és millorar i trobar sinergies a l’hora d’actuar en un procés de dol, després de la mort d’una persona.

Hi haurà una taula rodona amb la participació de professionals del cos dels Mossos d’Esquadra, dels Equips d’Assessorament i Orientació Psicopegagògica que intervenen en l’àmbit escolar, del Centre de Salut Mental d’Adults del Maresme i personal sanitari d’atenció primària i hospitalització.

La comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva va néixer fa 9 anys per donar resposta a les necessitats que sorgien en el moment de fer una correcta atenció al dol.

A banda de conèixer els diferents actors que poden intervenir en l’atenció al dol, també es presentaran les associacions del Maresme i La Selva que acompanyen les persones en moments difícils. Són Petits amb Llum, Mans Amigues, Oncolliga, l’Associació Espanyola Contra el Càncer o la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

Les inscripcions per participar en la primera jornada del dol estan obertes fins aquest diumenge, 10 de novembre. Es poden fer mitjançant el web de la Corporació.

spot_img

El + Vist