4.2 C
Lloret de Mar
El ple municipal, que torna a ser presencial

Rebuig institucional a l’agressió patida per un taxista de Lloret

Al ple d'aquesta tarda, que ha tornat a ser presencial, l'alcalde ha llegit un manifest pactat entre tots els grups municipals per condemnar l'agressió que va patir un taxista de Lloret a principis de setembre.

El ple municipal, que torna a ser presencial

Darreres Notícies

El ple municipal ha començat amb la lectura d’un manifest institucional per part de l’alcalde, Jaume Dulsat. El text, acordat per tots els grups municipals, ha rebutjat l’atac que va patir un taxista de Lloret fa unes setmanes al municipi.

Els fets van passar el segon cap de setmana de setembre, la matinada de l’11 al 12, quan el taxista Víctor Hernández, veí de Lloret, va ser agredit per un veí del municipi d’uns 20 anys, mentre estava de servei a Fenals, a prop de la zona d’oci Sanddance. La víctima va ser ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Ja en el seu moment, el col·lectiu de taxistes va condemnar fermament els fets i va demanar més protecció per al sector.

També l’Ajuntament va mostrar el seu rebuig en aquell moment, però al ple d’aquesta tarda, el primer després dels fets, l’alcalde ha començat amb la lectura d’aquest manifest, que condemna els fets i dona tot el suport tant al taxista agredit com al sector en general.

spot_img

El + Vist