16.5 C
Lloret de Mar
La parada d'aquest matí al mercat setmanal

Recollida de signatures a Lloret per reclamar la revalorització de les pensions públiques

La campanya, impulsada per les federacions de jubilats i pensionistes de CCOO i UGT, té el suport, a Lloret, de les formacions Catalunya En Comú i Podem.

La parada d'aquest matí al mercat setmanal

Darreres Notícies

CCOO i UGT recullen firmes a Lloret aquesta setmana per reclamar la revalorització de les pensions públiques. La campanya, impulsada per les federacions de jubilats i pensionistes dels dos sindicats, té el suport, a Lloret, de les formacions Catalunya En Comú i Podem.

Carme Bosch, membre de l’executiva de jubilats i pensionistes de CCOO a Girona, explica que si les pensions no s’incrementen de manera proporcional amb el que puja el cost de la vida, el poder adquisitiu es redueix molt.

La revalorització de les pensions públiques s’aplicava a tot l’Estat fins al 2013. Des d’aleshores, només es pugen un 0’25% cada any, que és del tot insuficient.

Avui ha començat la recollida de signatures a Lloret, en concret al mercat setmanal. La segona jornada serà dijous a l’entrada del col·legi Pere Torrent. Dissabte tornaran a muntar parada, en aquest cas a la plaça París, i diumenge, a la plaça Pere Torrent. Tots els dies es farà al matí, de nou a una.

spot_img

El + Vist