Dijous, 28 gener 2021
12.6 C
Lloret de Mar
El reconeixement a la cadena lloretenca PdePà.

Reconeixement a PdePà per mantenir el sou íntegre de la plantilla durant l’estat d’alarma

La cadena lloretenca PdePÀ ha estat guardonada en els premis PYME de Girona, per haver mantingut el sou íntegre de la plantilla durant la primera onada de la Covid.

El reconeixement a la cadena lloretenca PdePà.

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants veu millor altres alternatives que l’adhesió de Lloret a la plataforma Cliccat

Des de l'Ajuntament els sorprèn aquesta reacció, ja que asseguren que hi ha molts comerciants que hi estan a favor i que és una iniciativa que ha de donar un impuls al comerç de proximitat.

Nou brot amb 9 casos positius de Covid a l’Hospital Sociosanitari de Lloret

A la resta de treballadors i usuaris també se'ls ha fet la PCR i han sortit negatives. El primer positiu es va detectar diumenge passat.

El Museu del Mar dona suport al concurs de microrelats del Museu Marítim de Barcelona

En aquesta novena edició, el certamen se centra en el tema de la volta al món a bord d’una embarcació.

L’exalcalde Romà Codina dona suport a Junts per Catalunya i, en concret, a Maria Antònia Batlle

Codina remarca de Junts el seu horitzó nacional -la independència-, i el model de país i de gestió que proposa.

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

La cadena lloretenca PdePÀ ha estat guardonada en els premis PYME de Girona, per haver mantingut el sou íntegre de la plantilla durant la primera onada de la Covid i per buscar personal a través de diferents serveis d’ocupació municipals. Els guardons estan atorgats per la Cambra de Comerç de Girona, el Banc Santander i la col·laboració de La Vanguardia.

A PdePà li han lliurat un accèssit a la Formació i Ocupació Laboral del 2020. Per part de la cadena, el seu propietari, Nino Gómez, rep el guardó amb molta il·lusió, com una ‘bombolla d’oxigen’. Afegeix que es deu, en part, a la decisió de mantenir la totalitat del sou als 104 treballadors en l’estat d’alarma. Nino Gómez assegura que “va ser una decisió complicada, perquè són molts diners, però que va permetre crear un vincle durant la pandèmia i fer pinya”.

Premi a PdePa 2
Nino Gómez, el propietari de PdePà, amb el guardó.

El reconeixement a PdePà també ve en l’àmbit de la formació. I és que la cadena fa servir els serveis d’ocupació municipals de Lloret, Blanes i Girona –on hi té els locals- per buscar i formar el personal de les cafeteries.

L’objectiu dels premis PYME de Girona és reconèixer les petites i mitjanes empreses que contribueixen a la generació de riquesa i creació de llocs de treball a la demarcació.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament redactarà un pla d’actuació per reduir la bretxa digital en la gent gran

S'ha aprovat per unanimitat una moció del PSC que preveu la redacció d'aquest pla d'actuació i també que es treballi per aconseguir una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.