8.3 C
Lloret de Mar

Reconeixement a Can Planet, l’establiment més antic obert a Lloret

La carnisseria, que va obrir portes l'any 1877, compta amb cinc generacions de la mateixa família, apostant per un producte de qualitat i diferenciat

-

Aquest dilluns la carnisseria de Can Planet ha rebut un doble reconeixement com a establiment històric. Va obrir les portes l’any 1877 a Lloret de Mar i compta amb cinc generacions de la mateixa família al capdavant. Ven producte de qualitat, diferenciat i singular, amb especialitats alemanyes.

Can Planet, actualment l’establiment més antic que hi ha obert a la vila, és una carnisseria centenària que creix amb el turisme i s’adapta a la venda en línia.

L’establiment ha rebut el reconeixement de la Cambra de Comerç de Girona i de l’Ajuntament de Lloret. A més, aquest 2022 ha rebut el diploma de Mestre Artesà de la Generalitat.

Lloret de Mar treballa per atraure turisme irlandès

Els representants de la destinació han participat en una fira de Dublin per captar un perfil de "client fidel i familiar".

La tasca decisiva del copilot en un ral·li com el de Lloret de Mar

El lloretenc Igor Díez, tot un veterà, farà de parella esportiva d'Albert Llagostera, a bord d'un Citroën Saxo.

L’aparcament de la plaça Pere Torrent es tanca per unes obres de pintura i il·luminació

Els vehicles de rotació no hi poden aparcar mentre durin els treballs, que s’allargaran entre 4 i 5 setmanes, però sí que hi accedeixen abonats i concessionaris.
- Publicitat -