26.1 C
Lloret de Mar
Cèlia Grau amb el seu 'Drac'

Rubén González, Cèlia Grau i Anna són els principals guanyadors dels concursos municipals de Sant Jordi

L'ajuntament va organitzar un concurs de microrelats i dos concursos de manualitats segons l'edat.

Cèlia Grau amb el seu 'Drac'

Darreres Notícies

Rubén González, amb “El petit valent”, ha guanyat el concurs de microrelats organitzat per l’Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El concurs consistia en enviar un relat de només 200 paraules en què la temàtica havien de ser els somnis. A més, l’escrit no podia contenir les paraules “virus”, “confinament” ni “malaltia” i havia d’incloure, obligatòriament, “calaix”, “llegir” i “tou”.

A l’àudio adjunt podeu escoltar gairebé tots els premiats. Rubén González, com diem, va presentar el microrelat “El petit valent”. El premi és un menú per a dues persones al restaurant Mas Romeu quan s’aixequi el confinament i pugui reobrir. Albert Torras, que ha guanyat el segon premi amb un relat titulat “La iaia en somnis”. En aquest cas, el premi és un menú per a dues persones al restaurant Can Bolet, també quan pugui reobrir. No hem pogut aconseguir declaracions de l’Albert Torras. Sí d’en Xavi Sala, que va presentar “Històries d’abans d’anar a dormir” i ha guanyat el tercer premi, que consisteix en un àpat per a dues persones del restaurant Studio 66, que rebran a casa amb el servei a domicili que el local ofereix mentre duri el confinament. El quart premi ha estat per a Paco Moreno, amb el microrelat “Vol D0730H”. Ha guanyat un àpat per a dues persones del restaurant Natsumi, també a domicili.

A banda d’aquest concurs, l’Ajuntament va organitzar un concurs infantil de manualitats. En aquest cas, es podia presentar un treball fet amb qualsevol tècnica artística que tingués relació amb la festa de Sant Jordi. Hi havia dues categories. Pel que fa a la Categoria A, de 0 a 8 anys, la guanyadora ha estat una nena que es diu Anna amb una obra titulada “Llegenda de Sant Jordi”. Aquest premi ha consistit en dues fórmules Healthy de PdePà per emportar. No tenim declaracions.

Marc Gutiérrez amb ‘Cap de drac’

El segon premi, consistent en dues fórmules de tarda de PdePà per emportar, ha estat per en Marc Gutiérrez, de 8 anys, amb el treball “Cap de drac”.

El tercer premi l’ha guanyat en Guillem Gutiérrez, de sis anys, amb “Joc de mans” i rebrà un ram de llaminadures de Sant Jordi de Sweethings.

Pel que fa a la Categoria B, anava dels 9 als 12 anys. El primer premi l’ha guanyat la Cèlia Grau, de 10 anys, amb l’obra “Drac” i ha guanyat dues fórmules de matí per emportar a PdePà.

El segon premi d’aquesta categoria consisteix en dues fórmules Healthy de PdePà per emportar i l’ha guanyat la Melissa Olmeda, de 10 anys, amb “Drac, princesa i rosa”.

Finalment, el tercer premi, un ram de llaminadures de Sant Jordi de la botiga Sweethings, és per en Yeray Méndez, de 9 anys, amb “Caixa d’ocells i ouera”.

A més, tots els participants del concurs infantil de manualitats rebran un lot cultural i artístic.

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, lamenta que no s’hagi pogut celebrar Sant Jordi com a tothom li agradaria, però està molt content de com va anar la jornada i de la resposta ciutadana, tant als concursos com als concerts que es van fer a través d’Instagram.

L’Ajuntament farà tot el que estigui a les seves mans per poder celebrar Sant Jordi al carrer el 23 de juliol, tal com s’ha acordat al conjunt de Catalunya si la situació de pandèmia ho permet.

spot_img

El + Vist