22.4 C
Lloret de Mar
Un dels personatges de 'Mrs Davis', a Sa Boadella.

Sa Boadella apareix al primer capítol de la nova sèrie ‘Mrs Davis’ (HBO MAX)

Aquesta original ficció sobre intel·ligència artificial es va rodar el passat mes de novembre, a més de Girona i Figueres, entre altres localitzacions.

Un dels personatges de 'Mrs Davis', a Sa Boadella.

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’ha estrenat a HBO MAX la sèrie MRS DAVIS, rodada en part a Lloret de Mar, Girona i Figueres. Es tracta d’una original ficció sobre intel·ligència artificial creada per Damon Lindelof (Lost, Watchmen, Leftovers) i Tara Hernandez (The Big Bang Theory).

L’espera per veure les escenes rodades a Sa Boadella el passat mes de novembre no s’ha fet esperar. Tot just en començar el primer episodi, després de l’espectacular escena inicial -gravada a la catedral de Girona-, la trama ens porta fins a una illa que en realitat és la platja lloretenca de Sa Boadella. Allà s’hi troba un nàufrag que, després d’aconseguir fer esclatar un coet de focs artificials, serà recollit per un vaixell. L’espai torna a sortir al capítol 5.

Aquesta platja lloretenca és un dels espais més demanats per a rodatges -de pel·lícules, sèries o anuncis de televisió-, juntament amb els jardins de Santa Clotilde. Sa Boadella s’ha pogut veure en pel·lícules taquilleres com ‘Uncharted’, ‘Sahara’ o a la sèrie ‘Merlí’.

La nova sèrie que ja es pot veure a HBO MAX és un drama descrit com una exploració de la fe contra la tecnologia, una èpica batalla de proporcions bíbliques protagonitzada per Simone, una monja en guerra amb una poderosa intel·ligència artificial coneguda com a ‘Mrs. Davis”.

spot_img

El + Vist