15.4 C
Lloret de Mar

Salvador Illa: “Dipositem tota la nostra confiança en l’Adrià”

El primer secretari del PSC ha estat a Lloret aquest dijous per donar suport a la candidatura d'Adrià Lamelas per a les eleccions del 2023.

-

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha vingut a Lloret aquest dijous per donar suport a Adrià Lamelas, candidat del partit per Lloret a les properes eleccions municipals. Després de fer una volta pels carrers de la vila, han fet una presentació a la sala polivalent de la Biblioteca.

Salvador Illa ha reconegut que els últims anys no han estat bons pel PSC a Lloret de Mar, però confia en què la candidatura d’Adrià Lamelas marcarà un punt d’inflexió.

“Dipositem tota la nostra confiança a l’Adrià. Els darrers anys no hem estat els més afortunats com a partit polític, però aquesta vegada ens hem esforçat molt per oferir una aposta sòlida”

Salvador Illa
Adrià Lamelas, a la presentació d'aquest dijous
Adrià Lamelas, a la presentació d’aquest dijous

Adrià Lamelas ha parlat davant d’una sala plena per presentar el seu projecte, que té dos lemes: Sempre Lloret i Llouret.

“No només podem pensar en els visitants, primer hem de viure dignament; la base del nostre projecte encaixa en una sola paraula: Llouret, our Lloret, el nostre Lloret”

Adrià Lamelas

L’alcaldable socialista ha avançat que a principis del 2023 presentaran el seu programa electoral i la llista que l’acompanyarà als comicis del maig.

- Publicitat -