24.8 C
Lloret de Mar
El conseller Santi Vila, amb l'alcalde de Girona en segon terme

Santi Vila: ‘no s’allargarà la concessió de la C-32 com a compensació per les obres fins a Lloret”

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat que la concessió de l’autopista C-32 al Maresme acabarà l’any 2021 i que el Govern no preveu allargar-la

El conseller Santi Vila, amb l'alcalde de Girona en segon terme

Darreres Notícies

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat que la concessió de l’autopista C-32 al Maresme acabarà l’any 2021 i que el Govern no preveu allargar-la com a compensació per les obres de prolongació entre Blanes i Lloret. Vila confirma que “per tallar definitivament les especulacions, només hi ha una dada objectiva: el 2021 s’acaba la concessió i el Govern no ha pres ni prendrà cap decisió que pugui alterar aquesta situació“.

El titular de Territori ha conclós que la Generalitat decidirà el futur de la C-32 “sense cap condicionant” i ha especificat que els treballs al corredor del Maresme han d’induir en més trànsit a la via i així finançar-ne el cost.

Segons el departament, l’actual marc concessional és fruit d’un acord de govern aprovat per la Generalitat l’any 2009 i concretat en un conveni amb la concessionària el gener del 2010. En aquest sentit, aquest marc estableix que les obres que ha de finançar la concessionària es compensaran amb l’increment del trànsit induït o amb una compensació econòmica al final de la concessió.

Santi Vila  defensa que “és bo que s’acabi la concessió  perquè el Govern amb les mans ben lliures decideixi el millor per la mobilitat del Maresme i del conjunt de Catalunya“, ha conclòs Vila.

spot_img

El + Vist