Dijous, 29 octubre 2020
18.9 C
Lloret de Mar
Enric Dotras i Jaume Dulsat, a la presentació del postgrau

S’inaugura el primer postgrau sobre gestió turística adaptat a la realitat del sector de Lloret

El primer postgrau sobre gestió turística comença les classes el proper dilluns, 12 de novembre a Lloret de Mar. Té un preu de 2.800 euros i hi ha places disponibles.

Enric Dotras i Jaume Dulsat, a la presentació del postgrau

Darreres Notícies

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

Concentració de rebuig a Lloret per les detencions de la Guàrdia Civil

La mobilització va anar a càrrec de la Taula per la República per protestar per la “repressió” del moviment independentista català. Un dels portaveus, Jaume Ribera, assenyala que "no deixarem de reivindicar les nostres llibertats".

Aquest dijous s’ha inaugurat el primer postgrau sobre gestió turística, adaptat a la realitat del sector de Lloret de Mar. Les classes, que comencen el proper dilluns a les instal·lacions de la cadena Evenia, s’allarguen quatre mesos.

Seran 150 hores de formació, que permetran obtenir aquesta titulació universitària, centrada en direcció, màrqueting, recursos humans, noves tecnologies i aspectes legals al voltant de la gestió turística.

En la inauguració del postgrau, l’alcalde Jaume Dulsat ha posat en valor la formació de professionals en un destí turístic com Lloret.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de José María Gasalla. Conferenciant, escriptor i professor, ha donat claus per motivar el sector a formar-se, innovar, arriscar i, en definitiva, en ser millor.

El postgrau, reconegut per la Universidad Alfonso X El Sabio, és fruit d’un conveni entre el gremi d’hostaleria i l’empresa mallorquina Forempresa.

El seu president, Jordi Mora, assenyala que el postgrau a Lloret és una realitat perquè el sector d’aquí hi ha apostat. Mora exposa que els continguts d’aquesta formació universitària tenen en compte les necessitats i demandes del sector de Lloret.

El primer postgrau sobre gestió turística comença les classes aquest dilluns, 12 de novembre a Lloret de Mar. Té un preu de 2.800 euros i hi ha places disponibles.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,288SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.