7.6 C
Lloret de Mar

S’obrirà en poques setmanes un tram de la platja de Lloret per a gossos

Se sumarà al tram de la Punta Garbí, al sud de Fenals, a on els gossos passegen fora de la temporada des del 2018.

Un gos, a la platja de Fenals, en una fotografia d'arxiu.
Un gos, a la platja de Fenals, en una fotografia d'arxiu.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar obrirà en poques setmanes un tram de la platja del centre per a gossos. Serà la segona platja de la destinació que tindrà aquests usos, juntament amb la de Fenals.

La regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs, explica que “la demanda és creixent” per part dels propietaris de gossos per anar a passejar a la platja.

Precisament, aquest diumenge, 16 d’octubre, la platja de Fenals –en concret, l’espai de Garbí- permetrà el passeig dels gossos. Aquest permís s’allarga fins al 14 de març de l’any que ve, fora de la temporada de platges, una iniciativa que es duu a terme a la vila des de l’any 2018.

La zona està delimitada amb cartells informatius, que contenen les normes de conducta que han de seguir els propietaris dels animals. Cal tenir cura d’ells en tot moment i tenir-los sota control, ja que no és una zona d’ús exclusiu per a usuaris amb gossos i es tracta d’un espai natural on hi conviu fauna salvatge.

Pel que fa als gossos considerats potencialment perillosos, han d’anar lligats sempre i dur el morrió posat. A més, per qüestions d’higiene, també cal recollir els excrements de les mascotes, així com evitar que orinin a la sorra o embrutin el mobiliari de la platja. L’incompliment de les normes de conducta pot comportar sancions de fins a 1.500 euros.

spot_img

El + Vist