17.4 C
Lloret de Mar

Terres Check-In, el primer festival internacional de cinema sobre serveis turístics

Qui l'impulsa són la Fundació Climent Guitart, de Lloret de Mar, la Fundació Jordi Comas, de Platja d'Aro, i el CETT de Barcelona.

Cartell promocional del Terres Check-In
Cartell promocional del Terres Check-In

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart, juntament amb la Fundació Jordi Comas i el CETT de Barcelona, impulsen el Terres Check-In, el primer festival internacional de cinema sobre serveis turístics.

servicios profesionales jimenez

La iniciativa s’inclou dins del Festival Terres, un festival de comunicació turística de referència, que selecciona les millors produccions vinculades al món dels viatges, que se celebra cada mes de setembre a Tortosa, la ciutat més gran de les Terres de l’Ebre. A més, forma part de la xarxa del Comitè Internacional de Festivals de Cinema de Turisme, integrada per divuit festivals d’arreu del món.

Imatge promocional del Terres Check-In
Imatge promocional del Terres Check-In

El Terres Check-In fa un pas més i s’especialitza en els serveis turístics. En aquest sentit, és una plataforma de promoció que pretén implementar bones pràctiques en comunicació, un factor que es considera clau per a la recuperació del turisme, després de la crisi sanitària de la Covid-19.

Per tant, l’objectiu és intercanviar coneixements i tendències, segons el vicepresident de la Fundació Climent Guitart i coorganitzador de Terres Check-In, Pere Cabañas.

“Amb la pandèmia, és molt estratègic poder treballar la comunicació turística i compartir idees amb altres creadors de continguts audiovisuals per a la indústria turística”

Pere Cabañas

La primera edició del Terres Check-In es farà a Barcelona, seu del CETT. Però la intenció és que sigui itinerant entre les seus de cadascuna de les fundacions que l’organitzen. De fet, l’any que ve es farà aquí Lloret.

“La segona edició està prevista a Lloret íntegrament com a seu central, i el festival serà itinerant entre les tres seus: Barcelona, Lloret i Platja d’Aro”

Pere Cabañas

El Terres Chek-In, que ja fa uns dies que va tancar les inscripcions, entregarà els guardons el 6 de setembre. I el dia 7 hi haurà una prèvia de la segona edició als Jardins de Santa Clotilde, on s’aprofitarà per presentar el Lloret Film Office.

spot_img

El + Vist