16.5 C
Lloret de Mar
Laura Rabassa, Alba Lupiáñez i Mònica Rabassa

‘Tres voltes rebel’ reivindica el feminisme, la igualtat i altres drets fonamentals

La sessió que tanca la temporada dels Dijous de l'Aurora es farà avui dijous, a les 19 hores, a la Biblioteca. L'entrada és gratuïta.

Laura Rabassa, Alba Lupiáñez i Mònica Rabassa

Darreres Notícies

Un espectacle fet a mida per a l’Aurora tanca aquesta tarda la temporada dels anomenats Dijous de l’Aurora. L’han creat les blanenques Alba Lupiáñez i les germanes Mònica i Laura Rabassa i es titula Tres voltes rebel, que és un fragment del poema Divisa de Maria Mercè Marçal.

Les germanes Rabassa i Alba Lupiáñez

Alba Lupiáñez ha explicat que es tracta d’un espectacle que intercala poesia i música, amb algunes obres que sovint són poc conegudes. Tres voltes rebel reivindica el feminisme, però també la igualtat i altres drets que les tres joves consideren fonamentals.

L’Aurora va fer-los l’encàrrec ara fa un any i el van acceptar de seguida. L’espectacle l’han creat especialment per a l’ocasió.

Alba Lupiáñez ha explicat que, si aquesta tarda agrada al públic, volen presentar-lo a altres llocs. I és que les tres blanenques, tot i que de manera amateur, actuen plegades sovint.

La sessió que tanca la temporada dels Dijous de l’Aurora es farà avui dijous, a les set de la tarda, a la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist