27.2 C
Lloret de Mar
Cartell de les jornades

Últim dia de les jornades gastronòmiques de l’arròs, aquest dijous 31 de maig

En aquesta 18a edició de la campanya gastronòmica, els menús –amb l’arròs com a plat principal- parteixen dels 29 euros.

Cartell de les jornades

Darreres Notícies

Avui dijous, últim dia per tastar els 26 menús de l’arròs, que s’han ofert durant aquest mes de maig a Lloret de Mar. En aquesta 18a edició de la campanya gastronòmica, els menús –amb l’arròs com a plat principal- parteixen dels 29 euros.

Hi ha tot tipus d’arrossos, cuinats de manera tradicional i d’altres formes més innovadores. Des del lloretenc arròs de l’art, fet a la manera dels antics pescadors, a timbal d’arròs negre, mousse d’arròs, cassola d’arròs, arròs caldós, melós, sucós, rossejat amb peix, amb garotes, bacallà, bolets i un llarg etcètera.

Com en les altres edicions, amb els menús de l’arròs s’obté una entrada als jardins de Santa Clotilde, una altra al casino i dues hores gratuïtes als pàrquings municipals.
Aquesta és una de les dues campanyes gastronòmiques que es fan al llarg de l’any a la vila. La del mes de maig, centrada en l’arròs, i la d’octubre, en el peix i marisc.

spot_img

El + Vist