13.7 C
Lloret de Mar
El castell de Sant Joan vist des de l'aire (MOLL)

Unanimitat del ple per ratificar l’acord del camí de ronda a Fenals

Tots els grups han mostrat el seu vistiplau a impulsar el camí de ronda, un dels patrimonis naturals més importants del municipi, però s'han mostrat interessats en com va la negociació amb la resta de terrenys fins a Fenals.

El castell de Sant Joan vist des de l'aire (MOLL)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El ple municipal ha ratificat aquest dilluns a la tarda, per unanimitat, l’acord amb el propietari dels terrenys entre Cala Banys i el castell de Sant Joan per municipalitzar-los i poder adequar aquest tram del camí de ronda.

La previsió és començar els treballs d’arranjament en un termini de tres mesos i s’hi destinarà un pressupost de 730.000 euros.

Tots els grups han mostrat el seu vistiplau a impulsar el camí de ronda, un dels patrimonis naturals més importants del municipi. Tot i així, els grups de l’oposició s’han interessat en saber com estan les negoaiacions amb el propietari dels terrenys que van del castell fins a Fenals.

L’equip de govern ha assegurat que aquestes negociacions, que fa temps que duren, segueixen en peu i que, quan s’arribi a un acord, es podrà acabar tot el camí de ronda que uneixi Lloret i Fenals, des de la Dona Marinera fins al Planiol.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.