Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Agents de la Policia Nacional amb la mare de la nena morta, després de registrar al lloc dels fets al Picarral (Ángel Castro)

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Agents de la Policia Nacional amb la mare de la nena morta, després de registrar al lloc dels fets al Picarral (Ángel Castro)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

La justícia ha enviat aquest diumenge a presó la parella detinguda a Saragossa, però resident a Lloret de Mar, per la mort d’una nena de dos anys, filla de la detinguda.

Es tracta d’una dona de 28 anys i un home de 33 que van ser detinguts el passat divendres. Els fets havien passat el dia anterior, quan la mare va demanar auxili als veïns perquè la seva filla de dos anys no respirava. Segons el seu relat, la nena -que presentava diversos cops- havia caigut.

Moment de la detenció de la parella a Saragossa (324.cat).

Fonts de la policia aragonesa han informat de la decisió judicial després de prendre declaració als dos detinguts, que estan acusats de l’assassinat de la petita, i després dels resultats de l’autòpsia.

La parella té tres fills més, que ara estan sota la protecció del govern aragonès. Segons l’agència EFE, que cita fonts de l’executiu, es tracta d’una família que va viure a Catalunya, en concret a Lloret on el cas va ser tractat pel departament municipal de Benestar i Família.

Després d’un procés judicial, els pares -que van tenir retirada la custòdia dels fills temporalment- la van recuperar, malgrat els informes contraris que hi havia.

Els Serveis Socials del govern de l’Aragó van tenir coneixement de la situació familiar al setembre i van obrir un expedient. A l’octubre el cas es va portar a la Fiscalia, després de la negativa dels pares de respondre els requeriments dels equips de Serveis Socials.

El Departament de Ciutadania i Drets Socials ha informat que col·labora amb la justícia i que no pot oferir més informació perquè el cas està judicialitzat i hi ha implicats menors emparats i protegits.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.