Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Xavi Tibau i Jordi Martí, habituals del ral·li lloretenc.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Xavi Tibau i Jordi Martí, habituals del ral·li lloretenc.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El lloretenc Jordi Martí afronta amb ambició el 8è Rally de Lloret, que se celebrarà la pròxima setmana, els dies 5 i 6 de febrer. Competirà amb Xavi Tibau com a copilot, en la categoria de Regularitat.

Tots dos afronten la cita amb l’objectiu de pujar al podi, després de quedar-se a les portes en la passada edició, després dels problemes que van patir en el tram de Canyet. Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan “amb moltes ganes” de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Presentació del Rally de Lloret 2021
Presentació del Rally de Lloret 2021

El cotxe amb el què competiran Jordi Martí i Xavi Tibau és un Ford de l’any 1969, que conserva “la matrícula” original i que ja van fer servir en el rally de l’any passat amb bons resultats.

La competició tindrà 147 quilòmetres, distribuïts en 12 trams emblemàtics. La primera etapa se celebrarà divendres 5 de febrer, amb els trams Tossa-Sant Grau, Cladells i Osor. La segona, serà dissabte 6, amb els trams de la Pujada Els Àngels, Santa Pellaia i Canyet. Jordi Martí assegura que “són trams mítics, tots tenen la seva peculiaritat” i que el traçat ha estat molt ben dissenyat.

Tot i la incertesa provocada per la pandèmia, el Rally de Lloret segueix endavant. Ho farà amb totes les mesures de seguretat i amb un protocol especial per aquest tipus d’esdeveniments.

Rally de Lloret de Mar (Pitlane)
Rally de Lloret de Mar (Pitlane)

Pel que fa a les inscripcions, es van tancar setmanes enrere, un mes abans del què estava previst. La cita comptarà amb prop de 140 equips. Un 25% seran participants estrangers, la majoria procedents de França.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica