Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Noelia Garvín, a la seva botiga.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

Noelia Garvín, a la seva botiga.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

La lloretenca Noelia Garvín és la guanyadora del premi a la millor iniciativa emprenedora de La Selva 2020 -en plena pandèmia-, per la seva empresa Little Fish Shoes de sandàlies personalitzades. Es tracta d’un guardó que entrega cada any el Consell Comarcal de la Selva, que s’escull entre més de 200 negocis que han rebut assessorament del Servei de Creació d’Empreses.

Noelia Garvín es mostra “molt agraïda” per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i, a la vegada, creativa, que permet oferir als seus clients unes sandàlies totalment personalitzades. Assenyala que l’empresa va sorgir “del projecte de final de grau de disseny de calçat”, que va fer a Elx, i destaca que “em vaig inspirar en la Costa Brava“.

A través de Little Fish Shoes, el client pot comprar sandàlies personalitzades, escollint “el tipus de sola, el model i el material que més li agradi”. Per tant, un calçat a mida.

Premi a Noelia Garvin al consell comarcal de la Selva.

El premi s’ha lliurat avui, a les 12 del migdia, al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. L’acte ha comptat amb el president del Consell Comarcal de La Selva, Salvador Balliu, el conseller d’Empresa de l’ens comarcal, Eduard Colomé, i el director del Centre Eix de Negoci, Martí Juanola.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica