14.1 C
Lloret de Mar
Noelia Garvín, a la seva botiga.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

Noelia Garvín, a la seva botiga.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

La lloretenca Noelia Garvín és la guanyadora del premi a la millor iniciativa emprenedora de La Selva 2020 -en plena pandèmia-, per la seva empresa Little Fish Shoes de sandàlies personalitzades. Es tracta d’un guardó que entrega cada any el Consell Comarcal de la Selva, que s’escull entre més de 200 negocis que han rebut assessorament del Servei de Creació d’Empreses.

Noelia Garvín es mostra “molt agraïda” per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i, a la vegada, creativa, que permet oferir als seus clients unes sandàlies totalment personalitzades. Assenyala que l’empresa va sorgir “del projecte de final de grau de disseny de calçat”, que va fer a Elx, i destaca que “em vaig inspirar en la Costa Brava“.

A través de Little Fish Shoes, el client pot comprar sandàlies personalitzades, escollint “el tipus de sola, el model i el material que més li agradi”. Per tant, un calçat a mida.

Premi a Noelia Garvin al consell comarcal de la Selva.

El premi s’ha lliurat avui, a les 12 del migdia, al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. L’acte ha comptat amb el president del Consell Comarcal de La Selva, Salvador Balliu, el conseller d’Empresa de l’ens comarcal, Eduard Colomé, i el director del Centre Eix de Negoci, Martí Juanola.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.