Dimarts, 2 març 2021
14.2 C
Lloret de Mar
Artiom Progonnov, a la cuina

Artiom Progonnov, del Coll i Rodés, finalista al Premi Promeses de l’Alta Cuina

L'alumne ha estat seleccionat entre els cinquanta candidats de tot l'Estat espanyol en la prova que organitza l'escola Le Cordon Bleu de Madrid. La final es disputarà a l'abril.

Artiom Progonnov, a la cuina

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Artiom Progonnov, estudiant de segon curs del cicle formatiu de Cuina de l’institut Coll i Rodés, és finalista del Premi Promeses de l’Alta Cuina. L’alumne ha estat seleccionat entre els cinquanta candidats de tot l’Estat espanyol en la prova que organitza l’escola Le Cordon Bleu de Madrid.

Ell mateix assegura que està molt satisfet, ja que té clar que vol seguir la seva formació en cuina, i creu que la seva sinceritat ha estat clau per ser un dels escollits.

Artiom Progonnov
Artiom Progonnov

A la final, hi participaran deu persones, que han de presentar un plat lliure. De la proposta que presentarà no en vol avançar cap detall, ja que vol que sigui sorpresa. Això sí, ha explicat que es prepara amb l’ajuda del professorat i de diversos amics.

Artiom Progonnov és ambiciós i, de cara al futur, li agradaria obrir diferents restaurants i alguna franquícia als Estats Units d’Amèrica, amb una proposta exòtica i creativa. Tot i així, assegura que de petit mai no s’hauria imaginat que es dedicaria a aquest món.

El guanyador del Premi Promeses de l’Alta Cuina rebrà una beca valorada en més de 23.000 euros per ampliar la seva formació en alta cuina a l’escola Le Cordon Bleu, que té seu a la Universitat Francisco de Vitòria. Encara no s’ha fixat la data exacta per a la final, però serà al mes d’abril.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica