Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Els treballs de neteja del Bravapark, ahir al matí

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Els treballs de neteja del Bravapark, ahir al matí

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

Ja han començat les tasques de neteja de la finca i l’edifici dels antics apartaments Bravapark de Fenals. Al ple de dilluns es va aprovar per unanimitat una moció presentada per Lloret en Comú al respecte, però l’equip de govern va explicar que ja havia iniciat els tràmits i ahir dimarts mateix la propietat va començar les tasques.

El regidor de Governació, Jordi Sais, explica que les tasques consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l’edifici. Uns treballs que la propietat estava obligada a dur a terme per requeriment del propi consistori a través d’un decret del departament de Territori.

El regidor ha afegit que des dels departaments de Benestar i Família i Habitatge s’ha treballat per reubicar les persones que vivien a la finca per poder-los oferir un allotjament més digne.

L’objectiu és aconseguir que ningú no es pugui colar a la finca i acabar amb els problemes de convivència a la zona.

“Esperem que amb les tasques de neteja i adequació i el tancament del perímetre s’eviti que hi hagi noves ocupacions i aquest espai comenci a recuperar una normalitat per la qual des de fa molts de mesos s’està treballant des de l’Ajuntament”

Jordi Sais

El portaveu de Lloret en Comú, Miguel Gracia, ha expressat la satisfacció per l’inici dels treballs, tot i que és crític amb la inacció del govern municipal els últims anys. Gracia recorda que els comuns van portar el problema al ple per petició dels veïns, arran d’una visita de la formació al barri de Fenals.

El portaveu dels comuns insisteix en què estan molt contents que es comenci a posar fil a l’agulla, tot i que recorden que fa una dècada que l’edifici presenta aquest estat lamentable i fins ara no s’havia fet res per part del govern.

Per tant, Miguel Gracia explica que té una sensació agredolça, perquè la propietat no ha rebut cap sanció malgrat tenir aquest edifici en un estat lamentable durant tant de temps.

“Contentíssims que hagin començat les feines de neteja, el que no ens agrada és que l’equip de govern es posi medalles perquè han tingut mesos de treball molt intens quan aquest edifici porta abandonat deu anys i l’empresa no ha rebut mai cap sanció”

Miguel Gracia

El Bravapark és un conjunt d’apartaments turístics comprat fa anys per una cadena hotelera de Lloret, però que actualment es troben molt deteriorats.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.