Dimarts, 19 gener 2021
11.2 C
Lloret de Mar
Un usuari acudint al CDA, el maig passat (NRLL)

Crida per captar nous voluntaris per al Centre de Distribució d’Aliments

El voluntariat hauria d'ajudar a preparar els lots per als usuaris, que s'han gairebé doblat arran de la pandèmia.

Un usuari acudint al CDA, el maig passat (NRLL)

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

El passat agrícola i més desconegut de Lloret de Mar

L'exposició “Lloret, zona agrícola KM 0” neix d’una unió d’esforços entre RALL (l’Associació Recull Rural Artesà de Lloret), l’àrea de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament i l’Arxiu Municipal.

L’Ajuntament fa una crida per trobar nous voluntaris per al Centre de Distribució d’Aliments (CDA). La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, assegura que són una peça clau per poder oferir aquest servei a les persones que ho necessiten.

Una persona coordinadora és l’encarregada de repartir totes les tasques. La més important és crear el lot que s’ha d’entregar a cada usuari. Un lot que arran de la pandèmia és tancat, però que s’intenta que sigui variat i equilibrat.

Voluntaris del CDA (NRLL)
Voluntaris del CDA (NRLL)

Des que va començar la pandèmia el Centre de Distribució d’Aliments s’ha ubicat al pavelló municipal d’esports, perquè l’establiment del carrer Girona va quedar petit. Ara segueixen al pavelló, tot i que l’Ajuntament ja ho té tot a punt per comprar un nou local definitiu.

El servei ha vist gairebé doblat el nombre d’usuaris des que va esclatar la crisi sanitària, social i econòmica, passant de 424 a 741 famílies. La situació va millorar una mica durant l’estiu, però al setembre s’ha tornat a incrementar molt la demanda.

“Al setembre hem tornat a tenir una pujada brutal, s’atenen unes 741 famílies. Cada família té els seus membres, quatre, cinc, dos… Per tant, Són molts usuaris que ara mateix estan sent atesos pel CDA”

Arantxa Jiménez

Les persones interessades en fer-se voluntàries del CDA han d’adreçar-se al pavelló municipal d’esports i parlar amb la persona coordinadora.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".